Καλάθι

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 200€!

Τηλ. 2810 241124
 • EN
 • curtains

  50 χρόνια εμπειρίας

  Η ιστοσελίδα στην οποία περιηγείστε είναι ο πρόλογος σε μια τεράστια ποικιλία πρωτοποριακών και κλασσικών επιλογών, συνδυασμών και αντιθέσεων , χρωμάτων και σχεδίων στον όμορφο κόσμο της σκίασης και διακόσμησης, με επίλογο πάντα εσάς και την προσωπική σας εξυπηρέτηση. Άλλωστε, στην διακόσμηση όπως και στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν ακολουθεί κανόνες.

  Είναι μια προσωπική αναζήτηση που κάνει ο καθένας βασιζόμενος στις ανάγκες που μας δημιουργούνται ανά καιρούς. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να ανανεώνουν τους χώρους τους ή να δημιουργούν νέους είναι εκείνοι που εστιάζουν την ενέργειά τους στο να οικοδομείς το καινούργιο, αφήνοντας πίσω σου το παλιό. Στις σελίδες που ακολουθούν, θα βρείτε ρεαλιστικές προτάσεις, μέσα από φωτογραφικό υλικό – δικών μας project.

  Αν λοιπόν φτιάχνετε το γραφείο, το σπίτι, το εξοχικό ή το κατάστημά σας, εμείς είμαστε στην διάθεσή σας. Θα σας παρέχουμε πάντα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε συνδυασμό με απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας λύσεις για κάθε περίπτωση ιδιάζουσα και μη.

  Στα τόσα χρόνια πορείας που διανύουμε είναι αδιαμφισβήτητα, κεκτημένο πια, πως το κατάστημά μας ανταποκρίνεται στους πιο απαιτητικούς πελάτες φέρνοντας εις πέρας ότι μας ζητηθεί, έχοντας συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες, αξιόλογες εταιρείες στο είδος μας, εξωτερικού και Ελλάδος, δίνοντας μας την δυνατότητα να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα, την ποικιλία και τις χαμηλές τιμές.

  Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που προτιμάτε και εμπιστεύεστε τα καταστήματα Σκυβαλάκης.

  Με εκτίμηση,
  Σκυβαλάκης Μιχάλης

  Για το σπίτι, το εξοχικό ή την επιχείρηση σας!

  red-curtains